Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jste schopna sama vyplnit jedno jediné měsíční Kontrolní hlášení podnikatele s DPH ? A dokážet to některý z pánů poslanců a senátorů? Včera v TV Váš poslanec ANO Volný v TV předvedl, že je mimo, ví kulové a lže jako Vy.

Ale pozor ! Už se i Váš šéf Babiš omlouvá za sprostotu vysokých pokud za bagatelní nebo časovu chybu na KH. (5 dní na elektr.odeslání KH na Fú, nemoc, dovolená neomlouvá, jen živelná pohroma, ale napařit pokutu i likvidační - si berete 3 roky !!!).

Samé zákeřné podrazy, lži a hyperbordel. Fuj !

0 0
možnosti

A37d55a45m 44J63a19k33e49š

16. 2. 2017 15:42

Jestli tento traktát měl jako podpořit vašeho guru, slovensko-japonského ministra financí, pana Soriako Ojeb Nebureše, tak to moc nezafungovalo. Jestli to mělo být upřímné publikování vašich osobních názorů a přesvědčení, pak bych vám dal jednu dobrou radu: raději si je nechte pro sebe.

7 0
možnosti

Paní poslankyně, lžete. A to v tom lepším případě. Nebo jste prostě AB mávátko, bez vlastního názoru, papouškující dávno vyvrácené nepravdy.

Není pravda, že restaurace a hotely vykázaly dvojnásoné tržby. Už když se tahle "informace" objevila, uvedl jsem v mnoha diskuzích a nakonec i na svém blogu to, čeho si všimly i další spousty přemýšlivých čtenářů. Pravda je, že Tržby evidované v systému EET dosáhly v prosinci 2016 částky cca 20 mld korun, přičemž tržby v pohostinství a ubytování v prosinci 2015 dosáhly jen cca 10 mld. korun. Stačí se ale podívat třeba na účtenku od benzinové pumpy z prosince 2016 a je jasno. Tato účtenka obsahuje ve většině případů FIK. Takže do EET spadly v prosinci 2016 i tržby třeba za naftu a benzín. Ale i spousta obchůdků provozuje zároveň občerstvení - prodávají kávu, svařák, párek v rohlíku. I tyto obchody spadly do EET. Proto byl obrat registrovaný EET v prosinci tak vysoký.

Tuto skutečnost potvrdil v minulých dnech i Český statistický úřad, který spočítal, že tržby v sektoru pohostinství a ubytování v prosinci 2016 vzrostly oproti prosinci 2015 o pouhých 6,3 %!!! To je hodnota natolik zanedbatelná a bezvýznamná, až dokazuje, že celá slavná EET je úplně k ničemu.

Ale Vám to nebrání lhát, a to ještě z pozice poslance parlamentu ČR, tedy člověka, který je placen (podotýkám královsky placen!) za to, že v tomto státě zlepšuje podmínky pro život, včetně podmínek pro podnikání a zdravý vývoj ekonomiky.

Paní poslankyně, Vy lžete, ať už vědomě neboproto, že jste prostě hloupá. Každopádně jste porušila slib poslance ČR a měla byste se své funkce vzdát, protože zjevně nejste schopna ji vykonávat. Bohužel nejspíš není mechanizmus, kterým by Vás voliči mohli Vaší funkce zbavit, a Vy sama se svého koryta nepustíte.

A tak mi zbývá jediné. Odplivnout si před Vámi. Což tímto zcela veřejně činím. Budu rád, když mne poženete před soud za urážku. Alr na to jste asi příliš zbabělá. Tfuj!

8 0
možnosti

Plky, plky, plky! Nic jiného. Rv

2 0
možnosti
Foto

Zajímalo by mě odůvodnění, proč: "Je pravdou, že supermarketů se v tomto smyslu EET moc nedotkne a že odtud zvýšený výběr daní asi čekat nelze."

To, že o tom skoro nikdo neví, nebo si to nedovede představit, ještě neznamená, že se to neděje.

Pády Lehman Brothers a některých kampeliček u nás poučily, že lze zatajit cokoliv. A to tak, že o problému nemusí mít povědomí skoro všichni z vedení.

2 0
možnosti

V tom má náhodou pravdu. V supermarketech jsou tržby evidovány velmi pečlivě, a to proto, aby je nekradli zaměstnanci. Navíc jsou evidované všechny účtenky, lze dohledat jakokuliv účtenku nejméně rok zpátky. Účtenky mají číselné řady, jakmile by jedna chyběla, okamžitě se na to přijde. Navíc pokladní ani nemají možnost prodat bez účtenky. Navíc o výši tržby mají přehled i agentury svážející peníze, které prověřují, zda v sáčcích s tržbou je tolik, kolik tam má být a zda se sáčky nikdo nemanipuloval. Takže dost dobře nelze ani uvěřit tomu, že generální ředitel třeba Aholdu po večerech sedí a umazává ze systému účtenky...

1 0
možnosti

J49i14ř75í 87A34l24e37x20a

16. 2. 2017 13:31

No toto. Blog s politickou propagandou! To pravidla dovolují? A ještě ve výběru - sic!

RvRv;-€

2 4
možnosti

J34a36n 92R89á42ž

16. 2. 2017 13:29

Babiš by měl zakázat, aby se jeho poslanci k čemukoliv vyjadřovali na veřejnosti.

Nebo dopadne jak Bursikovi Zelení, když Katka Jacques promluvila v TV o biomase.

7 0
možnosti

I77v36o 30M82i81l88d20a

16. 2. 2017 13:16

kdo že to, pro bůh, volí takovéto individua co na hubě plní pětiletky na 159,99%?

inu typický levicový volič, osoba s pamětí akvarijní rybičky, chamtivá, závistivá, podlá, intelektuálně i kulturně značně zanedbaná, zarputile odmítající vůbec chtít vidět a slyšet skutečný svět kolem sebe, natož za svět humny, tupě za koblihu ZADARMO!!!! naslouchající neobolševického megagro pábitele a jeho noshledům.

je těchto nihilních tupců v naší zemi skutečně tolik, že jsou schopni dávat svůj hlas, své svědomí a-fetrsmešce hyen a tchořů?

8 1
možnosti
Foto

Pouze tady opakujete propagandu MF, která už navíc byla zpochybněna a vyvrácena. Já mám osobní statistiku z mého akčního rádia v 50 000 městě. V dosahu mojí žízně zanikla od zavedení EET jedna hospoda a nevznikla žádná. Já tedy EET jako přínos rozhodně nevidím.

5 1
možnosti

J37i45ř42í 72K20o53z51á15k

16. 2. 2017 12:57

Bože, to je blábol!!!

Aha, ona to napsala paní poslankyně, tak to jo...

8 0
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 7,28
  • Průměrná čtenost 274x
Poslankyně Poslanecké sněmovny PČR. Předsedkyně Podvýboru pro potravinářství, veterinární činnost a živočišnou výrobu.
Členka Podvýboru pro myslivost, rybářství, včelařství, zahrádkářství a chovatelství, Podvýboru pro potravinářství, veterinární činnost a živočišnou výrobu a Podvýboru pro vodní hospodářství.

Seznam rubrik