Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J86a72r54a 16R29a48n96k

17. 2. 2017 21:22

Pokud byste zila na kontinentech, kde je mistnim jasne, ze se ekologicky vzdelavat je nutne, nepsala byste tak naivne a jeste za to byla danovymi poplatniky placenaRv

0 0
možnosti
Foto

Sice docela chápu váš svatý zápal, ale užitečné pro všechny by bylo se podívat na pohnutky občanských spolků, které se té či oné stavbě brání. Budete se možná divit, ale když se ponoříte do problematiky konkrétní stavby, naleznete mnoho rozporů s tvrzením různých dobře zaplacených "expertů" a autorizovaných osob na to i ono. Nejhorší je to, že v řízeních působí vysloveně nezákonně orgány státní správy, které v nich jsou kvůli tomu, aby tu zákonnost hlídaly. Ano, naše zákony jsou komplikované a kolem řízení bují přímo strašná byrokracie. Ale od toho máme stát, aby legislativu upravil a zjednodušil, a ne aby jí jeho orgány nezákonnými rozhodnutími porušovaly. Docela vím, o čem mluvím, naše sdružení už sedm let bojuje s jedním agresívním investorem, který by rád za našimi humny postavil větrný park, napsal jsem o tom zde celou řadu blogů a kdybyste chtěla hlouběji bádat, zde máte čtení na mnoho dní:

http://www.oskrusno.estranky.cz/

1 1
možnosti
ZJ

V minulém blogu jsem Vás kritizoval.

Nyní s úctou souhlasím a děkuji.

1 0
možnosti
JR

J51a88n 65R53á53ž

16. 2. 2017 12:18

Je dobré o tom mluvit. Doba je zralá na vyvíjení občanského tlaku, aby všechny neziskovky měly příjmy jen ze soukromých a veřejně dohledatelných zdrojů. A nejenom ekoteroristické.

Dal jsem karmu!

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS