Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děláte si legraci? Vzít si advokáta je snad ještě základním právem z mnoha důvodů. Zkuste si zjistit, jaké ty důvody jsou. A přeji hodně úspěchů v zajištění morálky zákazy a pokutami, pokud se Vám to povede, budete úplně první, protože dosud se nikomu nepovedlo zvýšenými restrikcemi zajistit lepší morálku. Ale zase se mnohým povedlo zavést drakonické pokuty a tresty s odkazem na to, že chybí morálka, protože to je něco neměřitelného a nikdy se nelze bránit tím, že morálky máme dost, takže už jsou restrikce dostačující. ;-D

2 0
možnosti
Foto

To jsem zvědavá, jak si poradíte s morálkou vašeho šéfa Babiše.

Jinak nevím čím to, ale připomínáte mi komunistickou poslankyní Konečnou, která tu také často moralizuje. Že by to bylo tou licoměrností?

3 0
možnosti

Autorka je poslankyní za ANO a píše o morálce ?? To zní jako hodně špatný vtip !

Pokud bycho zde měli zákony běžné v civilizovaných zemích tak ten váš předseda by neseděl ve vládě ale v base 8-o

2 0
možnosti

To se mi moc líbí, jak zde skuhráte.

A nejspíš už příště nám napíšete, co konkrétně uděláte (nebo prosadíte) abychom se necítili, tak strašně bezcenní.

Popravdě já konkrétně se cítím skoro cenný, zřejmě nejsem Vaším typickým voličem.

Ale opravdu bych tak moc chtěl být. :-)

2 0
možnosti

I21v31o 76Ž65á86č22e59k

18. 12. 2017 21:58

Globus zřejmě nedostatečně nakupuje od firem pana Babiše.

2 0
možnosti
Foto

R^ před 20 lety jsem nabídnul firmě Sconto dodávky čal. souprav. Prodejní cenu měly od 16 tisíc výš. Řekli mi, dodejte nám 50 souprav za 9 tisíc a my se rozhodneme podle doby, za jak dlouho je prodáme. Ta cena odpovídala materiálovým nákladům. Samozřejmě jsem to odmítnul.

0 0
možnosti

Sconto je na západní firmu tragická. Nevidím tam (u nás ve Stodůlkách) žádný vývoj, návštěvnost je vždy malá a divím se, že to ještě existuje.

0 0
možnosti
Foto

J72i41ř90í 81K48i36n91d25l

18. 12. 2017 18:56

Ano někteří z nás si natolik odvykli ctít zákony, a zejména ti, kteří je měli ctít , že když jsou podezřelí z dotačního podvodu, tak křičí, že je to vykonstruované, že Státní zastupitelství a Policie ČR je podjatá a chce jej trestně stíhat na základě politické objednávky a dělají vše proto, aby je Parlament nevydal k trestnímu stíhání.

5 0
možnosti
Foto

a jiní si z policie a soudů dělají doslova srandu a jiní jsou i po devíti letech trvání kauzy pořád ve fázi vyšetřování a jiné po patnácti letech souzení "musí" amnestovat prezident a po Praze se šířilo, že za to dostal 700 milionů a všude kolem sebe máme za dotace postavené nesmysly, asfaltky v polích a lesích, soukromé projekty, které měly být pořízené vysloveně za své, v polích nám rostou topolové háje za dotace, jsou posety FVE, které vlastní majitelé " z Kypru" a v téhle džungli poukazujte na 50 mil., které byly prostavěny a tvořily sedminu celkových nákladů, které renovace ruiny stála.

0 3
možnosti

Mluvte prosím jen za kobliháře, nikoliv za všechny občany...hlavně ne za ty, které obchodní řetězce jako přínos vidí a všechny ty neomarxistické příkazy, zákazy a regulace jim vadí

5 2
možnosti

Pokroku nezabráníte, hypermarkety, řetězce, centra proti samošce Pramenu či Jednoty na rohu ulice vyhrají, všude. Jistě to není jednoduché, ale můžete bojovat přes trhy, on-line prodej.

0 0
možnosti
Foto

J38i37ř12í 10K46i93n59d98l

18. 12. 2017 18:23

To byla doba, kde lidé jako Babiš bez jedné koruny v kapse přišli ke svému majetku.

4 1
možnosti
Foto

jako třeba pánové Baťové

0 2
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 7,28
  • Průměrná čtenost 274x
Poslankyně Poslanecké sněmovny PČR. Předsedkyně Podvýboru pro potravinářství, veterinární činnost a živočišnou výrobu.
Členka Podvýboru pro myslivost, rybářství, včelařství, zahrádkářství a chovatelství, Podvýboru pro potravinářství, veterinární činnost a živočišnou výrobu a Podvýboru pro vodní hospodářství.

Seznam rubrik