Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

To vy jste státem financovaný pomatenec! Vy asi dost nenavidíte zvířata, když si dáte práci s tak dlouhým o ničem nevypovídajícím blábolem, vždyť jste chtěla vyplácet z naších daní 5000,- Kč za každou zavražděnou lišku, a mimochodem v každém obchodě koupím vejce z podestýlky, dokonce za menší cenu, než vejce z klece!!! NELŽETE lidem!

0 0
možnosti
TT

Zeptám se Vás, jak chcete doložit, že "kulminoval tlak české veřejnosti na zlepšení welfare nosnic". Máte těch několik desítek státem - tedy Vámi - financovaných pomatenců spočítáno? Rv:-P

0 0
možnosti
PK

Klecový chov měl být zakázán již dávno....

2 1
možnosti
VV

V EU na nej maji vyjimky jen ty postkomunisticke zeme. Jinde je uz cela desetileti zakazany.

0 1
možnosti
Foto

S klecovým chovem se vůbec nemělo začínat. Bylo zveřejněno, že vejce od slepic z klecí má pětinu vitamínu D. S ostatními látkami to bude asi podobné. Sám pamatuji, že po sklizních postavili "jezeďáci" na polích pojízdné slepičárny, ze kterých ráno slepice vyběhly na strniště a zobaly zrna vypadlá z klasů. I když se na vepřové a hovězí stály fronty, vajíčka byla vždy k dostání. My máme vajíčka od vlastních pěti slepic. Před polednem jsem jim na trávník hodil lopatu země s mravenčími vajíčky, když jsem při likvidaci kompostu zabořil lopatu do mraveniště. Vajíčka se s koupenými nedají srovnat.

1 0
možnosti
ZJ

Tak Vy likvidujete užitečný hmyz? Počkejte, až si to přečtou ochránci.

1 0
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 7,56
  • Průměrná čtenost 274x
Poslankyně Poslanecké sněmovny PČR. Předsedkyně Podvýboru pro potravinářství, veterinární činnost a živočišnou výrobu.
Členka Podvýboru pro myslivost, rybářství, včelařství, zahrádkářství a chovatelství, Podvýboru pro potravinářství, veterinární činnost a živočišnou výrobu a Podvýboru pro vodní hospodářství.

Seznam rubrik