Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Paní poslankyně, lžete. A to v tom lepším případě. Nebo jste prostě AB mávátko, bez vlastního názoru, papouškující dávno vyvrácené nepravdy.

Není pravda, že restaurace a hotely vykázaly dvojnásoné tržby. Už když se tahle "informace" objevila, uvedl jsem v mnoha diskuzích a nakonec i na svém blogu to, čeho si všimly i další spousty přemýšlivých čtenářů. Pravda je, že Tržby evidované v systému EET dosáhly v prosinci 2016 částky cca 20 mld korun, přičemž tržby v pohostinství a ubytování v prosinci 2015 dosáhly jen cca 10 mld. korun. Stačí se ale podívat třeba na účtenku od benzinové pumpy z prosince 2016 a je jasno. Tato účtenka obsahuje ve většině případů FIK. Takže do EET spadly v prosinci 2016 i tržby třeba za naftu a benzín. Ale i spousta obchůdků provozuje zároveň občerstvení - prodávají kávu, svařák, párek v rohlíku. I tyto obchody spadly do EET. Proto byl obrat registrovaný EET v prosinci tak vysoký.

Tuto skutečnost potvrdil v minulých dnech i Český statistický úřad, který spočítal, že tržby v sektoru pohostinství a ubytování v prosinci 2016 vzrostly oproti prosinci 2015 o pouhých 6,3 %!!! To je hodnota natolik zanedbatelná a bezvýznamná, až dokazuje, že celá slavná EET je úplně k ničemu.

Ale Vám to nebrání lhát, a to ještě z pozice poslance parlamentu ČR, tedy člověka, který je placen (podotýkám královsky placen!) za to, že v tomto státě zlepšuje podmínky pro život, včetně podmínek pro podnikání a zdravý vývoj ekonomiky.

Paní poslankyně, Vy lžete, ať už vědomě neboproto, že jste prostě hloupá. Každopádně jste porušila slib poslance ČR a měla byste se své funkce vzdát, protože zjevně nejste schopna ji vykonávat. Bohužel nejspíš není mechanizmus, kterým by Vás voliči mohli Vaší funkce zbavit, a Vy sama se svého koryta nepustíte.

A tak mi zbývá jediné. Odplivnout si před Vámi. Což tímto zcela veřejně činím. Budu rád, když mne poženete před soud za urážku. Alr na to jste asi příliš zbabělá. Tfuj!

8 0
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 7,56
  • Průměrná čtenost 274x
Poslankyně Poslanecké sněmovny PČR. Předsedkyně Podvýboru pro potravinářství, veterinární činnost a živočišnou výrobu.
Členka Podvýboru pro myslivost, rybářství, včelařství, zahrádkářství a chovatelství, Podvýboru pro potravinářství, veterinární činnost a živočišnou výrobu a Podvýboru pro vodní hospodářství.

Seznam rubrik