Diskuse

Jak dlouho budeme dovážet fujtajbly?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je sice pěkně řečeno, ale nějak se mi to nesrovnává s tím, že od zaměstnankyně agrárního monopolisty a velkopěstitele údajně ekologických paliv.

1 2
možnosti

Tuhle se srovnavaly znakove potraviny s potravinami v Rakousku. Zrejme nasi kontrolori si rikaji, ze dobra svina vsechno sezere. Pokud by se dovazely jen kvalitni produkty, ceny by podstatne stouply a nasim zemedelcum by se vedlo podstatne lepe. Vyrobci fujtajblu by je museli napred skrmovat a potom prestat vyrabet. Znam produkty ve dvou zemich (Nemecko a Svycarsko). Garantuji, ze se v techto zemich smejd nedostane do prodeje. Napriklad ve Svycarsku ma kazdy kanton kantonalni laborator. Krome toho vetsi firmy maji svoje laboratore. Spatne zbozi se automaticky vraci. Nedivil bych se, kdyby se prodalo u nas.

0 0
možnosti

Paní poslankyně a krajská radní,

celé je to věc politických strategií tohoto státu - potravinářské a bezpečnostní (zmínil jsem se o tom v diskusi u jednoho z posledních Vašich článků).

Vy ze svých pozic dokážete něco udělat pro jejich změnu a zlepšení? Máte na to dostatečnou sílu a zázemí?

:-)

2 0
možnosti

1. Dokud si neuvědomíme, že kvalita se nerovná kvantita.

2. Podpora našich zemědělců nebude jen ústní a finanční = začít kupovat domácí produkci.

Dokud se nezmění myšlení producentů a konzumentů, nelze očekávat posun k lepšímu. Třeba vinaři to již pochopili a jejich vína bodují v zahraničí. Teď to chce i ta zbývající odvětví

0 0
možnosti
Foto

ale kupovat výhradně domácí produkci ještě neznamená, že budu kupovat pouze kvalitní zboží. Je nutný široký výběr, domácí i cizí.

3 0
možnosti

Paní Margito, ke změnám není vůle. Ty, kteří by v tom měli udělat pořádek, stav netlačí, oni mají své nezávadné zdroje a malé - velké domů za přimhouření oka, když potraviny nejsou košer. Druhou věcí byla a stále ještě je naivní nebo záměrně naivní privatizace, která několika lidem vynášela, jiné ožebračila. Výsledkem je deformovaný trh, rozvrat českého zemědělství a okradený spotřebitel, jemuž nezbývá, než konzumovat fujtajbl.

3 1
možnosti
Foto

Laik se může domnívat, že ministr zemědělství KDU-ČSL Marian Jurečka hájí zájmy českých občanů. On sice ty zájmy hájí, ale ve prospěch někoho jiného než českých občanů. Bohužel.

2 0
možnosti

Vážený pane Šindeláři,

proč ze své neschopnosti obviňujete nějakého Martina Jurečku? Zdůvodnění: Na vás přeci záleží co si koupíte a zbaštíte. Když něco nebudete kupovat, tak obchodník to přestane objednávat a přepravce dovážet.;-)

4 5
možnosti
Foto

Jak dlouho budeme dovážet fujtajbly?

Tak dlouho, dokud je budou lidé kupovat

9 2
možnosti
Foto

Úplně zbytečný článek. Fujtajbly se sem budou dovážet do té doby, dokud tu budou státní instituce, které mají za úkol ochranu spotřebitelů a trhu v tomto státě. Nakonec co je komu po tom co kdo a kam dováží a kdo to od něj kupuje. To je přece věc těch co tohle dělají.

2 2
možnosti