Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Naprostý souhlas s vaším článkem.

2 7
možnosti
PV

P14a66v32e61l 29V56é87b38r

16. 2. 2017 12:06

Prosím vás, a z jakého zdroje pocházely údaje o loňské tržbě? Pokud vím, tak restaurace neposílaly nikam údaje o měsíčních tržbách.

7 1
možnosti
OB

Moje osobní zkušenosti s EET, v nádražce kam někdy chodím po práci na pivo vydávaly účtenky EET cca první týden, pak je to přestalo bavit. Včera jsem kupoval jídlo v restauraci u našich vietnamských bratrů a na pokladně svítil nápis BEZ EET. A v hospodě kam chodím na pivo mi dali účtenku EET tak cca ke každému třetímu pivu (nevzal jsem si samozřejmě ani jednu) a to mluvím o velkém městě, ale asi chodím do špatných podniků ;-D

2 0
možnosti
Foto

Paní Balaštíková, Vy jste asi nezaznamenala, že podle statistik ČSÚ ta tržba restaurací a hotelů atd. za prosinec nebyla dvojnásobná, jak říká ANO (tedy nestoupla o 100 %), nýbrž stoupla asi o 8 %. Toto opakování mantry vašeho hnutí je tedy blábol.

19 1
možnosti
Foto

Fascinuje mne, jak dokáží "zasvěceně" psát o problematice lidé, kteří evidentně mají znalosti pouze z propagačních materiálů MF. Píšete blbosti, stejně jako ten výmysl/lež o 100%-ním nárůstu tržeb u hospod díky eet.

Když jsem se následně podíval na váš profil, tak je mi vše jasné.

Obávám se, žen ANO moc dobře ví, že šíří lži a to usilovněji a důrazněji v nich pokračuje.

Stejným blábolem je narovnání podnikatelského prostředí. Oni totiž např. v hospodách postupují všichni stejně a VŠICHNI to ví!!! Tady není co k narovnávání, protože je to u všech (snad jsou výjimky, ale nevím) stejné - dokážete to vůbec pochopit? Asi ne, stejně jako nepochopíte důvody tohoto stavu.

Není tu snad PR zakázané?:-P

23 0
možnosti
PB

P10e12t89r 89B41ü38r81g57e27r

16. 2. 2017 15:13

..a VŠICHNI stejně správně a poctivě, ano? Jednou jsem služebně zaparkoval na nesprávném místě ve městě velmi vzdáleném. Městský policajt mi dával pokutu - a na mou námitku, že to tady přece bylo plné aut, mi odpověděl: "A když budou VŠICHNI krást a vraždit, vy budete také?"!

0 0
možnosti
FZ

předseda-konfident lže jako když Rudé Právo tisklo a všichni dobří poslanci a členové spolku jdou věrně v jeho stopách,doufám že na rozdíl od něho alespoň platíte daně !

8 0
možnosti
Foto

Hlavně aby se narovnaly na trhu podmínky dluhopisů. ..

7 0
možnosti
VS

Ony tržby se samozřejmě zvedly i tím, že si všichni museli pořídit pokladny a jiné věci. Nejvíc na tom vydělaly firmy které toto příslušenství prodávají.Rv

4 0
možnosti
JB

J52a79n 80B18u75r50i37a31n

16. 2. 2017 10:26

"Restaurace a hotely vykázaly dvojnásobné tržby"

Názorná ukázka toho, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou.

Dle statistického úřadu totiž vykázali tržby vyšší ani ne o 10 % (použita metodika, která se praktikuje desetiletí)

Těch sto a více procent si vycucalo Babišovo ministerstvo tak, že vzalo 12/2016 (data s EET) s vypočítaným 12/2015 (data dle daňového přiznání za celý rok poděleno 12) u vzorku firem, který nebyl vybrán tak, aby byl reprezentativní pro všechny podnikatele v oboru.

Vážená soudružko Agrofertistko, za tohle by se ani Goebbels stydět nemusel!!!!

15 0
možnosti
ME

No vážená, nevím jestli váš předseda soudruh - neestébák má pravdu, že všeci kradnů, asi ano, on to musí přeci vědět nejlépe, má s tím bohaté zkušenosti už z doby komunizmu. Jisté je, že na jeho nápady s EET doplácíme všichni - například v našem městě zdražily všechny restaurace bez výjimky, nejen ty, kde se kradlo, víte to je normální fungování trhu, proč by ti, kteří nekradli nevyužili možnost zvýšit legálně ceny, když konkurence zdražuje. Takže za nás zaměstnance - děkujeme soudruhu Babiši - odejděte a prosím pokud možno co nejdříve.

11 0
možnosti
KN

K63a22r90e70l 44N96o61v43á31k

16. 2. 2017 15:01

Jaký doplácení? Když zvedli ceny a vám se to nelíbí, tak proč tam lezete? Když tam nepůjde nikdo, ony se ty ceny rychle srovnají.

1 3
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 7,56
  • Průměrná čtenost 274x
Poslankyně Poslanecké sněmovny PČR. Předsedkyně Podvýboru pro potravinářství, veterinární činnost a živočišnou výrobu.
Členka Podvýboru pro myslivost, rybářství, včelařství, zahrádkářství a chovatelství, Podvýboru pro potravinářství, veterinární činnost a živočišnou výrobu a Podvýboru pro vodní hospodářství.

Seznam rubrik