Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zda vedlo EET ke zvýšení tržeb nelze za jeden měsích zjistit. Hlavně, že Babiš vzorně odvádí daně. Zda zavedení EET povede k zvýšení odvodu daní je otázka. Druhá otázka je kolik, to bude stát, kolik bylo nutné přijmout úedníků. Celkové náklady spojené s pouhým vybudováním elektronické evidence tržeb se odhadují na více než 300 milionů Kč. Připočtěme k tomu náklady za nově přijaté zaměstnance a finanční úředníky a jsme minimálně opět na nule. Daně budou nadále vybírat i bez elektronické evidence tržeb, tento systém a jeho samotné zavedení zatíží podnikatele a počítačové systémy. Celý proces bude ve výsledku víc náročný než přínosný. Stávající systém kontroly a výběru daní funguje dobře.

9 0
možnosti
ZJ

Vážená,

o drobném a středním podnikání možná víte, že existuje. I když Vás Váš šéf informoval, že všici kradnú.

Stálo by za zkoušku zjistit, kolik různých nařízení a směrnic musí podnikatel (bez placeného asistenta) neustále sledovat a splňovat.

Stokrát nic umořilo osla.

A jednu radu na konec. Lhaní nechte na majiteli ANO. Vy jenom kývejte hlavou.

17 1
možnosti
Foto

Nojo - soudružka poslankyně za ÁNOfert... Ani na chvíli tudíž nepochybuji o tom, že ... "KOHO CHLEBA JÍŠ, TOHO PÍSEŇ ZPÍVEJ" ... zde funguje nastoprocent!!!

A co svědomí? To máš, soudružko, čisté? ...ale jistě...! ...ještě nevybalené z originálního obalu - tedy JEŠTĚ NEPOUŽITÉ. NeAgent NeNeBureš - největší zloděj, podvodník, korupčník a lhář, největší katastrofa pro naši zem (větší, než součet škod všech přírodních katastrof na našem území za posledních 30 let) obalamutil obelhal podvedl všechny vol(y)če, sám okrádá stát a bude se honit na čudlech? A vy jste ještě svědomí nepoužila!?

A uvědomila jste si, že nejste zaměstnancem ÁNOfertu, ale občanů České republiky? (Nebo snad figurujete na výplatní pásce Burešova holdingu?)

Přestaňte tu pět ódy na POCTIVOST, když ten, co by měl být NEJPOCTIVĚJŠÍ, protože vzorem na postu nejvyšším, nebýt OKRÁDÁNÍ státního rozpočtu, by už dávno se svým ÁNOfertem zkrachoval!!!

14 0
možnosti
Foto

tankoval jsem a při placení jsem si dal ještě kávu. Obě položky byly na jednom účtu - 1200 Kč za naftu a 35 Kč za kávu.

To se pak nedivím, jak ten obrat najednou vyskočil.

7 1
možnosti
VS

Vážená, samozřejmě že mají větší tržby. Díky nám, kteří nyní platí minimálně o 20% vyšší ceny.

14 2
možnosti
AP

Tak chodte tam, kde mezdrazovali nebo jen o nekolik %. Je takovych hromada a najdou se vsude. Pokud podporujete (navstevujete) ty, kdo EET vyuzili k masivnimu zvyseni cen, pak si stezujte jen sam na sebe.

3 10
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 7,56
  • Průměrná čtenost 274x
Poslankyně Poslanecké sněmovny PČR. Předsedkyně Podvýboru pro potravinářství, veterinární činnost a živočišnou výrobu.
Členka Podvýboru pro myslivost, rybářství, včelařství, zahrádkářství a chovatelství, Podvýboru pro potravinářství, veterinární činnost a živočišnou výrobu a Podvýboru pro vodní hospodářství.

Seznam rubrik